Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Sandra91

Inskickad av Sandra91 den 11/07 -05 21:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om vardagslivet. Man kan bygga upp hus och sedan möblera så som du vill ha det. Men som alltid så måste man ha tillräckligt med pengar, men det finns fusk så du får mer pengar. När du väl blir färdig med ditt hus så gäller det att göra en familj som du ska ta hand om, men om du inte tar hand om dem så dör dem! Du kan åka till stan och shoppa kläder, köpa mat eller helt enkelt softa och träffa polare. Eller bara ligga hemma och kolla på tv. Dina simar växer så du får vara beredd med födelsedags-kalasen och det viktigaste bjud in gäster. Men det är inte bara att äta och sova hela tiden, det kommer nya utmaningar och överaskningar nästan varje dag. Så ni som tycker att detta låter intressant, KÖP DE!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett väldigt roligt spel, det är enkelt men ändå svårt. Jag rekomenderar det starkt till de som testat t.ex. sim city. Jag har spelat alla the sims-spelen, men det här slår allt. Saker är mer detaljerat och spelkänslan vet jag inte om jag kan beskriva men den är riktigt bra i alle fall.

Betyg till spelet
Grafiken är strålande och den blir ju ännu bättre nu när dem har utvecklat simen mer detaljerat. Spelkänslan är också strålande. Man lever sig in i spelet. Ljudet är i världklass, man skulle nästan kunna spela utan att se på, för man hör vad dem gör och hur dem känner sig och så. Hållbarheten är strålande.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9