Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Rebex

Inskickad av Rebex den 27/05 -05 22:08

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sim 2 är ett simulatorspel. Och i det här fallet går det ut på att leva en simms liv. Simmarna är gubbarna i spelet. Man fixar ett hus, en karriär, vänner och eventuellt en familj till simmarna. Husen får man bygga och inreda själv, fast det finns också färdig byggda. Man kan göra så att simmarna får färdighets poäng så att de blir bättre på olika saker så som städa laga mat osv. För att kunna leva behöver simmarna pengar, simmdaler. Dessa får de genom att jobba.

Vad jag tycker om spelet
The Sims 2 är mitt absoluta favorit spel. Både bland The Sims spelen och bland andra spel. En av de bästa sakerna är att man inte tröttnar på det. Detta beror delvis på att det alltid händer nya saker. Jag kan ägna en hel dag åt The Sims 2! Spelet är mycket välgjort med många små finesser och detaljer så som att man kan välja om simmen skall äta pannkakor eller omelett till frukost!

Betyg till spelet
Det här spelet är i världsklass! Som sagt är det väldigt genomarbetat. Grafiken är underbar, man kan till och men se om simmen är gift eller förlovad på ringfingret! Ett stort pluss är att man kan lägga in sina egna låtar så att de spelas upp när simmen lyssnar på sterion! Det enda som är lite dumt med spelet är att det är så långa väntetider fast man har en snabb dator. Spelet tar också väldigt stor plats på datorn... Men jag rekomenderar verkligen det här spelet, det är SUPER!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10