Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av _ps_2

Inskickad av _ps_2 den 21/05 -05 00:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Vad spelet går ut på.
Få din "Sim" att lyckas i livet. Klättra upp i karriärsstegen och lås upp nya belöningar, skaffa familj, vänner och barn.

Börja med att.
Börja med att skapa din egen "Sim". för att göra detta klickar du in på kvarteret din "Sim" ska bo på, sen öppnar du familj menyn "Nere till vänster". Klicka sedan på plusset bredvid de färdiga familjerna. Nu är det dags att göra din egna "Sim"/"Sim"-familj. Nu kan du välja Kön, hårfärg, hudfärg, ögonfärg, smink, kläder, ansikte, storlek på Näsa. öra, öga etc.

Flytta in.
För att flytta in klickar du bara på ett hus (som du har råd med), en familj börjar med tjugo tusen, så jag tipsar om att inte köpa ett hus som kostar mer än Sexton tusen, eftersom toalett och kylskåp sällan följer med färdigbyggda hus.

Mitt tips.

Mitt tips till någon som aldrig förr har spelat/sett på när någon spelat "The sims" är att klicka på "Lär dig spela” i startmenyn, för att lära sig bygga egna hus etc. Där lär du dig inte att skapa ett eget kvarter, men det kommer du förmodligen snart att upptäcka.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att "The sims 2" är... Bäst helt enkelt. Det har väldigt bra grafik (om du ställer in det på bästa möjliga grafik), annars blir det inte en SÅ stor skillnad mot de gamla "The sims" spelen. Och det har en otroligt bra spelkänsla, beskriver varför nedan. Om du inte redan har "The sims 2", så köp Det! Du kommer inte att ångra det. Pris: Ca 399 kr. Olika från butik till butik.

Betyg till spelet
Jag gav spelet...

10 i grafik därför att:
Det har, som jag tidigare sa, väldigt bra grafik. Det är otroligt detaljerat, och fina, jämna linjer. (Nästan) Inte zackiga alls.

10 i spelkänsla därför att: Det är liksom svårt att förklara. Det är så bra grafik och allt sånt. Och så, (som sagt), så blir man beroende.

9 i ljud därför att: Ljudet när man t ex öppnar dörrar eller tvättar händerna eller duchar är ju bra, men det där pratandet är outhärdligt. visst, i början kan det vara kul, men efter ett tag blir man (Iallafall jag, vet inte hur det är med andra) Galen på det där ljudet. Köp spelet om du inte har det och lyssna själv.

Jag gav spelet 10 i Hållbarhet därför att: Man blir liksom beroende. Man sitter hela tiden och tänker: "Bara liite till innan jag stänger av, måste bli befordrad". eller: "Jag måste stänga av nu, men bara een ambitionsbelöning till...!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10