Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Annizz

Inskickad av Annizz den 18/05 -05 18:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är som ett dockskåp men med mera detaljer. Simmarna arbetar för att få pengar och barnen går i skolan för att få pengar. Naturligtvis kan simmarna även bli kära och de vuxna simmarna kan gifta sig. I grundspelet finns det 6 olika ålderskategorier och alla ser olika ut. När simmen är i första kategorin kan man inte styra den eftersom den bara är en baby och ligger i vaggan för det mesta. Det finns många fina möbler och kläder som man kan dekorera simmarnas tillvaro med. Sen om man "saknar" i spelet kan man om man vill ladda ner från någon av de flera The sims sidor som finns i världen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var bra men inte riktigt som jag hade hoppats på. Det lät mer fantastiskt förut när andra pratade om att man skulle kunna ha bilar. Men det kan man inte! Eller kanske om man laddar ner någon bil men jag tror inte man kan det. Mina familjer dör vid kanske andra generationen så det är inte så kul att spela ibland. Åtminstone när man försöker att inte fuska när man älskar att fuska!

Betyg till spelet
Grafiken var väl ganska bra men den kan vara jättetrög ibland.

Spelkänslan var bra! Man kan ibland fastna helt för sina simmar! Jag blev jätteledsen när min sim Tara Lopex (ja Lopex inte Lopez) dog. Man kan ibland tänka simmarna som familjemedlemmar!

Ljudet kan hacka lite. Iallafall på min dator som är en Windows XP med 200 gB.

Hållbarheten kan man inte klaga på! Allt känns som nytt fortfarande!

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8