Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 15/05 -05 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 är ett bra Sims spel tycker jag. Det handlar om den man är, och sen blir den vuxen osv... Man kan köpa djur och möbler till sitt hus. Barnen går i skolan och dom vuxna jobbar. Det finns massor av möbler. Som t ex stolar, fotöljer, bord, det finns massor. Sen kan man ändra färg på tapeterna i huset. Man kan nästan göra vad som helst i sitt hus. Och barnen växer som det är på riktigt. The Sims spelen blir bara roligare och roligare. Det här spelet är som dom andra The Sims spelen bara att det är nåra nya möbler och sånt.

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt man kan sitta länge och spela om man fått nån familj man är nöjd med. Dessutom är det lättare att styra simmarna än på det gammla sims-spelen för här har de lite mer hjärna och kan gå förbi de andra utan att vara vänta i en timma på den andra (ni förstår var jag menar om ni spelat de gammla spelen).

Betyg till spelet
Grafik: Det är mycke coolara nu med 3D än den gammla 2D grafiken så därför får den spelet att bli mer spelvärt.

Spelkänsla: De kan vara jobbigt att styra alla i en familj och fylla upp deras behov fast de bryr man sig inte om så mycket när man vant sig.

Ljud: Som i de förra spelen är de störande musik när man ska köpa möbler eller något fast det är rätt bra musik när man låter simmarna sätta på radion eller sterion.

Hållbarhet: Det räcker kanske i någon vecka eller så fast även om man tröttnat så kan man spela lit ibland vid sidan om om man inte har något att göra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10