Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Doku

Inskickad av Doku den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är som de förra Sims-spelen, att man kan skapa sin egen familj och bygga hus till dem, och sen styra de se till att tjänar pengar, håller sig på gott humör mm.
Den här versionen är mycket bättre tycker jag. Nu kan man åldras, gifta sig och såna saker som inte gick att göra förut. Man kan t ex börja om från börja som att låta en sim träffa en annan sim, få de att bli kära, gifta sig med varandra, skaffa barn och låta barnen växa upp. Man kan även välja livsambition som familjeambition, kunskapsambition, romantiskambition och pengaambition. Då får simmarna olika önskningar och farhågor som man kan ska uppfylla och då höjs och sänkts ambitionsmätaren. Om du har en full ambitionsmätare när du åldras så heter det att du får en bra uppväxt, och om du då får en bra uppväxt när du blir åldring så kan du leva jättelänge. Man kan även se när mamman blir gravid och går och spyr på toaletten. När de blivit tonåringar kan de även flytta hemifrån fast det är bäst att vänta tills de är vuxna och gått ur skolan.

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt man kan sitta länge och spela om man fått nån familj man är nöjd med. Dessutom är det lättare att styra simmarna än på det gammla sims-spelen för här har de lite mer hjärna och kan gå förbi de andra utan att vara vänta i en timma på den andra (ni förstår var jag menar om ni spelat de gammla spelen).

Betyg till spelet
Grafik: Det är mycke coolara nu med 3D än den gammla 2D grafiken så därför får den spelet att bli mer spelvärt.

Spelkänsla: De kan vara jobbigt att styra alla i en familj och fylla upp deras behov fast de bryr man sig inte om så mycket när man vant sig.

Ljud: Som i de förra spelen är de störande musik när man ska köpa möbler eller något fast det är rätt bra musik när man låter simmarna sätta på radion eller sterion.

Hållbarhet: Det räcker kanske i någon vecka eller så fast även om man tröttnat så kan man spela lit ibland vid sidan om om man inte har något att göra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8