Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Tips: Tjäna pengar

Inskickat av The_Game_B0Y den 15/10 -13 18:18

Här kommer lite nybörjartips på hur du kan skaffa mer Simdaler (pengar)!

Skaffa ett jobb
För att skaffa ett jobb kan simmen leta i tidningen eller söka efter jobb på datorn. Desto högre upp din Sims karriär kommer, ju mer lön får simmen.

Fuska
Detta är nog det enklaste sättet att få simdaler på. Öppna fuskrutan genom att hålla inne knapparna Ctrl + Shift + C. Så ska du se att det kommer upp en vit avlång ruta längst upp i spelet. Du kan skriva: motherlode (då får du 50 000 simdaler) eller: [i]kaching[i] (då får du 1 000 simdaler).

Lås upp pengaträdet
Se till att din Sim har minst 3 000 ambitionspoäng (inte simdaler!) så kan den låsa upp ett pengaträd. Kolla efter en skattkista-knapp, den är längst ner till vänster om humörmätaren. Klicka på skattkistan. Där kommer det att dyka upp olika objekt, välj det lilla pengaträdet. Ställ ner det i din sims hus. Klicka på den och välj 'skörda' då kommer din sim att ta pengarna från trädet och få ett tillskott i sin plånbok! :)

Sälj onödiga möbler
Ett annat sätt är att sälj onödiga möbler. Men tänk på att en sim behöver en säng, en toalett, ett föremål man kan tillaga mat med, och en dusch/badkar samt tak över huvudet.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.