Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims

PC
The Sims
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 mars 2000
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    1723
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.7

Speltest av Crescent

Inskickad av Crescent den 03/10 -07 14:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag har alltid velat vara en gud. En gud som kan bestämma vad människorna ska göra. En gud som kan få 2 unga människor att bli ett par och skaffa familj... Det var iallafall innan Black & White kom, det är ju The Sims jag snackar om!
Meningen med The Sims är ju att skaffa en familj, som ska få ett lyckligt liv som möjligt, och trimma sitt hus, skaffa ett jobb eller så.
The Sims är originalet av The Sims spelen, och var innan The Sims 2 kom ut, ett populärt spel.
The Sims blev snabbt ett populärt spel, men som jag inte tyckte om särskilt mycket, det ska jag minsann berätta för dig!

Vad jag tycker om spelet
Spelet The Sims har funnits i nästan 2 år ung eller kanske mer eller mindre, whatever, lång tid var den tillsammans med expansionerna innan The Sims 2 kom. Det första jag började reagera på var att skapa sin egen karaktär. Man kunde inte direkt göra allt på sin karaktär till exempel storlek (Vilket är något som irriterar mig enormt då alla vuxna och barn är exakt lika långa.), men man kunde byta kläder och hudfärg och huvud (Som några hade tom hattar eller mössor på sig.).
Sen var det dags att flytta in sin familj in i ett hus, jag köpte ett hus, med möbler och allt och tom en trädgård, hursomhelst så reagerade det första pricket för ett negativt sak:
Grafiken (En prick!), grafiken var otroligt fult säger jag bara! Fult! ett exempel är kartong bitar man plockar på för att sen kasta den in i mikron är vansinnig fula, och odetaljerade! Eller när simmarna ska göra en kyss så är det så vansinnigt odetaljerat på deras munnar som knappt öppnar sina läppar! En puss än en kyss med andra ord, och när simmar ska göra häftiga rörelser så ser man tydligt att benen ser ju nästan vara gjord av kartong som döljer sig under tyg.
Sen har vi en annan negativt är att det händer väldigt sällan nåt om man inte har expansionerna, och det kan tom ta lång tid att ens få sin första inbrottstjuv i sitt hem, eller att det börjar brinna. (En prick där med!)
Och så är deras låtsas språk så vansinnigt störande! Musiken är inte heller så värst bra ens. (En annan prick).

Visserligen så är det ju hur folk tycker om spel, och med tanken på att The Sims har nästan sålt mer än 30 miljoner exemplar.

Betyg till spelet
Plus: Oändligt med tid, att jag kunde avsluta spelet snabbt.

Minus: Ful grafik, slafsigt ljud, tråkig meny, krävs att köpa expansioner för att få det roligt.

Grafik: Fult, fult, FULT!

Spelkänsla: Detta beror mest på vad som händer i spelet, men det kan ta ganska lång tid tills nåt börjar hända...

Ljud: Språket är ju nästan nått som man inte ens kan kalla för språk!

Hållbarhet: Den tar aldrig slut, ja...

Efterord: En "Sagan om den fula Ankungen" Saga, ett spel som är fult, men som är poppulär.

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 1 Grafik: 3 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 3