Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims

PC
The Sims
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  31 mars 2000
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  1726
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/01 -07 21:48

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims så ska du skapa en egen familj och leda dom genom ett helt liv. Du ska hjälpa dom att hitta jobb och att lära sig olika saker. Du ska också hålla koll på hur dom mår och när dom måste äta. Du ska hjälpa dom att bygga deras drömhus och se till att dom verkligen ska trivas. Du kan hjälpa familjen att bli vän med andra familjer också. När man skapar familjerna så ska man välja vilka kläder dom ska ha och vilken hårfärg m.m. Du kan också ge dom deras stjärntecken genom att ställa in hur aktiva och hur ordentliga dom ska vara.

Vad jag tycker om spelet
Ett rätt roligt spel som man kan spela lite då och då. Man tröttnar dock på spelet efter ett tag eftersom det inte är så nytt. Det är kul att skapa familjer och bygga hus. Men det är väldigt jobbigt att hålla dom rena och i god form hela tiden. Det gäller att inte ha för många familjemedlemmar för då blir det jättejobbigt. Men om man inte har testat det här spelet så kanske det är värt att testa.

Betyg till spelet
Ja grafiken är rätt så bra men inte en så där jättebra grafik. Ganska overklig miljö. Spelkänslan får en 7a eftersom att det är ett väldigt kul spel men man kunde dock ha kunnat gjort mer saker. Ljudet är det bästa med spelet. Musiken är trevlig och personerna i spelet har roliga röster. Hållbarheten är bra men inte jättebra man kunde ha önskat sig mer av spelet men det är väldigt gammalt och blev trots allt en stor succé.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7