Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims

PC
The Sims
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 mars 2000
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    1723
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/01 -06 13:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska göra styr simens liv, man skaffar sig ett jobb, man ska träna den på olika saker så att man kan få ett bättre jobb och man tjänar bättre varje gång. Mer pengar du har ju mer kan du skaffa till ditt hus som du bor på. Man skaffar sig också en hustru/man och man kan kan skaffa sig barn och bilda familj.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och man fattar snabbt hur man ska spela. Men efter ett tag så kan man bli uttråkad så man ska inte sitta och spela spelet för mycket. För sen kommer du inte vilja spela mer speler för att det inte är så roligt längre. Men det som är bra som inte gör att man inte blir så uttråkad är att man ska köpa expansion paket som man kan göra fler saker.

Betyg till spelet
Det var inte så jätte bra grafik men den får en 4 som slutbetyg. Man får jätte bra spelkänsla första gångerna så det blir en 7:a. Ljudet var inte så jättebra men det var okej så det böir en 5:a. Och spelets hållbarhet tycker jag att den bara var halvbra så det blir en 6:a som mitt slutbetyg. Men spelet utvecklar sig mycket så det kommer bara en bättre version varje gång.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7