Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims

PC
The Sims
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 mars 2000
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    1723
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.7

Speltest av senil_anka

Inskickad av senil_anka den 14/12 -05 17:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen är att göra en sims liv så bra så möjligt få bra jobb och partner. Om du köper tilläggspaket kan du även följa med dina simmar i staden och data andra personer du kan följa med dem på semester och de kan bli så att din sim blir superstjärna. Shoppa bjuda in vänner till din tomt och köpa kläder ringar halsband ha kul med din sim spela biljard och mycket mer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet ger bra spelkänsla, men grafiken är inte den bästa men det räcker ändå till spelet. Om man inte har något tilläggspaket kan spelet bli tråkigt eftersom du dag efter dag måste var kvar på din tomt.Med tilläggspaketen blir det roligare och du kan lämna din trista tomt och fara till stan eller din sims semester resa.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men inte bättre det räcker till den här sortens spel men är som sagt inte bättre än en 7:a.Spelkänslan är riktigt bra och man får nästan känslan av att själv vara simmen och det kanske inte är så värklighets troget men väldigt kul. Ljudet är halvbra det saknar små detaljer men en 5:a är nog rätt. Hållbarheten är väldigt bra inget som är dåligt där har hänt mig. Spelet är väldigt kul!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9