Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

PC
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    280
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 19/06 -07 23:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är en helt vanlig dag i staden Springfield, och pappa Homer sitter (som alltid) på soffan och dricker öl samtidigt som ha tittar på TV, då han ser en reklam för clownen Krustys nya cola: Buzz Cola. ALlt verkar normalt från början, men senare visar det sig vara de elaka utomjordingarna Kang och Kodos som gjort en diabolisk konspiration mot staden. De vill ha material till deras intergalaktiska TV-såpa "Foolish Earthlings". Det är alltså din uppgift att som karaktärerna Homer, Bart, Lisa, Marge och Apu rädda staden. Du ska genomföra olika uppdrag, samla mynt att köpa kläder och bilar för, spela gaturace mm.
Du kan både köra bil och springa runt på gatorna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att "The Simpsons: Hit & Run" är ett kul spel. Det är roligt att köra runt i både mer eller mindre kända delar av Springfield, samt att leta efter och förstöra Getingkameror (utplacerade av Kang & Kodos), och efter gömda skämt från olika avsnitt av Simpsons. Men det kan vara bra att ha tittat mycket på programmet; så man förstår skämten bättre.
Karaktärerna, miljöerna och bilarna är snyggt gjorda. Och man kan dessutom samla på sig samlar kort, som man kan få bonusar för. Och klarar man ut alla banor till 100%, kan man låsa upp en speciell bonusfilm.

Betyg till spelet
Grafiken får 9/10, den är mycket snyggt gjord, men bakgrunderna kunde vart bättre.
Spelkänslan får 10/10, bilkörandet är mycket välgjort, det känns verkligen som att man kör bilarna, och om man inte känner för att göra uppdragen, kan man ju alltid köra på stadens invånare, och förstöra träd, bilar, lyktstolpar mm.
Ljudet får 10/10, bilarna låter bra, och karaktärerna säger många roliga repliker från TV-serien.
Hållbarheten får 7/10, spelet är väldigt roligt från början, men efter några spelomgångar kan man bli lite trött på det. Men det är helt klart ett roligt och spännande spel, så om du verkligen gillar Simpsons; köp dethär spelet!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10