Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

PC
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    280
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av player360

Inskickad av player360 den 08/04 -06 11:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar först om att Homer kollar på tv och ser att Kruztt`y säljer cola och då ska homer hitta pengar så han kan köpa sån cola. Men när man klarar första banan så är man bart och gör uppdrag. Men när man klarar den så åker Bart upp i ett ufo! Men då är man Lisa och skan hitta bart och då hittar man han men då kan han inte prata. Men det lär han sig till slut.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om det men det är en väldigt dålig kamera rättare sagt usel camera! Men det är väldigt mycke humor i det! Men det är väldigt lätt men när man har varvat det så är det skoj för då åker man runt och blir jagad av poliser. Men det borde va ett mycket längre spel. Men jag tycker värkligen inte att det ska va för 7 år! Jag tycker att det ska va för 3 år.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra men när man ser på filmer då och då är det väldigt dålig grafik. Därför får den en 7. Spelkänsla tycker jag inte är usel, därför får den en 1! Ljudet är rätt så bra men musiken är okej. Hållbarheten är usel för man varvar aldeles för fort och är det något uppdrag man inte klarar så kan man hoppa över det!

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 1