Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

PC
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    280
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av Eanttor

Inskickad av Eanttor den 15/07 -05 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar på sju olika banor i Springfield, du spelar med Homer, Bart, Lisa, Marge och Apu. Banorna är allt från vanlig stad till landet till storstaden till halloween! Uppdragen kör man mest bil på, vissa uppdrag måste du köpa andra kläder, i varje värld finns det tre olika kläder man kan köpa. Du kan köra street race och vinna andra bilar och du kan köra extra uppdrag för att också vinna andra bilar. Du får pengar genom att sparka på saker så dom går söner eller kör sönder glas. Du kan satsa dina pengar på tävlingar så du vinner dubbelt så mycket än vad du satsade om du klarar det. Men för varje sak du förstör så får du mer på än mätare som står för efterlysning. Om du får så mycket det går på efterlysnings mätaren så kommer polisen efter dig. Om dom tar dig förlorar du pengar.

Vad jag tycker om spelet
Kul spel speciellt om man gillar Simpsons, testa spelet för det är kul. Nästan ett mina G.T.A fasst för mindre för man kan inte döda någon i det här, köp det om du inte får spela g.t.a spelen. Men om jag ska säga vad jag tycker om spelet så är det kul spel, fattas inte mycket faktiskt. Man lär sig rät snabbt kontrollerna. Kul spel, kanske inte världens bästa men det är bra.

Betyg till spelet
Spelet har halv bra grafik.

Spelkänslan kunde varit bättre, men man kan ändå känna att man är Homer, Bart, Lisa, Marge eller Apu ibland.

Ljudet är bra, du kan ställa in hur högt olika ljud ska låta, t ex hur högt dom ska prata, när jag menar prata är det t ex D'oh! hehe

Hållbarheten är okej, man kan tröttna när man klarat alla banor men det finns fortfarande mycket att göra klart.

Jag ger den en 7!

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7