Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

PC
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    280
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/05 -05 15:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu har vi kommit till Springfield, i den 3D-animerade världen där skumma saker håller på att hända, bin stora som spädbarn med övervakningskameror finns över hela staden, svarta skåpbilar utsända av Mr.Burns, rymdvarelser som hjärntvättar Bart o.s.v.
Man spelar med Homer det första, sedan Bart, Lisa, Marge, Apu+ Bart och Homer igen. Ditt uppdrag är att rädda Springfield, innan någonting katastrofalt inträffar!
Man får välja bland en massa olika bilar, varav ingen är riktig snabb, detta är inte lika våldsamt som t.ex GTA där man kastar folk ur bilarna o.s.v, utan man sätter sig bara i bilen, och det mest våldsamma man kan göra är att sparkas, man har en liten mätare som visar hur mycket det är kvar innan det blir hit & run(d.v.s att polisen kommer efter en och man får betala 50 mynt när man åker fast). För mynten kan man köpa nya bilar och kläder som kan behövas för vissa uppdrag, det finns totalt 50 uppdrag som man ska klara.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att detta spel är ett rent nöje, har jag tid över och tröttnar på multiplayerspel, sätter jag mig och försöker klara det här. Vad jag tycker är lite dåligt är Marges hår, det ser ut som en stor blå bikupa! Hår ser det i alla fall inte ut som, det borde ha förbättrats. Slutligen vill jag säga det här: skaffa det!

Betyg till spelet
Grafiken är nästan felfri, allt är såå mjukt och fint, munnarna passar in med rösterna perfekt, men det var ju det med Marges hår...
Spelkänslan är inte så bra, bilarna är totalt konstiga och att röra sig är väldigt jobbigt.
Ljudet är grymt! Bart har samma fula språk som i serien och Marge är också lite ful i språket...
Hållbarheten är sådär, i och med att det finns inget "freerun".

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6