Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Settlers: Rise of an Empire

PC
The Settlers: Rise of an Empire
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    28 september 2007
  • Utvecklare
    Blue Byte
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 05/01 -09 16:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Skapare: Ubisoft, Blue Byte Software
Genre: Strategi
Release: 28/10 2007

I det här spelet ska du bygga olika städer och göra dem till ett helt rike. Du är på uppdrag av kungen och du ska komma upp i ranker så att du kan bygga större hus och uppdatera de gamla. Saker som man måste ha är t ex. ställen där du ska hugga ved eller sten. Det finns många olika och roliga banor som du ska klara. Det kan vara olika väder på länderna du är och olika årstider.

För varje bana du kör kan du välja en ny riddare eller någon annan gubbe som du ska styra. Om din stad blir invaderad av vikingar så kan du skicka dina riddare att döda dem och du kan invadera andra städer. Du kan även spela online med andra personer eller dina kompisar.

Spelet har många andra spel och detta är ett av de nyaste.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett riktigt roligt spel och det är ganska verkligt p.g.a. det finns olika väder och årstider. Ljudet bra, man kan t ex. höra hur hästarnas hovar dundrar i marken eller hur dina nybyggare strejkar i fullfart för att de inte får tillräckligt med mat, kläder eller något annat nödvändigt. Men man tröttnar ganska lätt på det. Grafiken är ganska bra fast inte jättebra, nybyggarna ser overkliga ut men det är ändå ganska bra. Jag gillar spelet, det är ett av de bästa spel jag har spelat.

Ett roligt strategi som är värt att köpa för under 300 Kr.

Betyg till spelet
¤Grafiken¤
Grafiken är ganska bra, gubbarna ser för overkliga ut enligt mig men ändå bra grafik. En 9 av mig.

¤Spelkänsla¤
Detta är ett skönt spel som sagt och spelkänslan är bra så den får en 8 av mig för att det är ganska dålig grafik och grafiken är en del av en bra spelkänsla.

¤Ljud¤
Jag gillar ljudet. Det är mycket ljuddetaljer t ex. att de har ansträngt sig extra på nybyggarnas röster, djurens läte och ljuden som kommer när de bygger husen eller tillverkar annat. Ljudet får 10 av mig.

¤Hållbarhet¤
Det är inte det bästa i spelet. Man tröttnar ganska snabbt på spelet och det kan bli ganska tråkigt ibland. Det få en 8 av mig.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8