Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Polyphonic Spree: The Quest for the Rest

PC
The Polyphonic Spree: The Quest for the Rest
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    26 maj 2004
  • Utvecklare
    Amanita Design
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 3.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Kigsz den 09/12 -09 06:34

* Guide till The Polyphonic Spree: The Quest for the Rest:

~ Bana 1 – Öknen ~
Klicka på de tre skotten på kaktusen. Klicka till dess att de ramlar ner på marken. Efter att ökenråttan har tagit en av dem ska du klicka på sköldpaddan. Han kommer då att äta upp de resterande två. Klicka sedan på mannen som är på sköldpaddans vagn. Klicka slutligen på repet som finns under honom för att ta dig vidare till nästa del.

~ Bana 2 – Skogen ~
Klicka på tickan bredvid kvinnan i grönt. Klicka sedan på tickan till höger om henne. Klicka sedan på trädgrenen ovanför henne. När hon har klättrat klart ska du klicka på den runda svampen bredvid räven. Klicka sedan bort alla ormbunksblad som täcker kvinnan i grönt. Klicka sedan på hålet i trädet bredvid kvinnan i grönt. Klicka sedan på prästkragen som är närmast under henne. Klicka sedan på grodan, som skrämmer bort trollsländan och tryck sedan på den tusensköna som trollsländan var på precis. Avsluta med att klicka på vassen som växer längst till höger på skärmen för att komma vidare till nästa del.

~ Bana 3 – Havet ~
Klicka på den korallen som är längst till höger av de som finns på havsbotten (till vänster om ubåten) för att skapa en grön bubbla. När fisken har svalt bubblan och bläckfisken är borta ska du klicka på luckan högst upp på ubåten för att ta dig ner i den. Klicka nu på kvinnan i grönt. Nu ska du först dra i den mittersta spaken, sedan i spaken längst bort från dig och slutligen i spaken närmast dig för att klara spelet.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.