Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Movies

PC
The Movies
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    November 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    179
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.2

Speltest av djmina

Inskickad av djmina den 18/12 -05 11:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man ska göra egna filmer. Ja man måste bygga upp sin studio köpa skådespelare, regisörer och statister. Sen så måste man höja och sänka löner. Forska, skriva manus (eller beställa manusförfattare). Man har en handfull med scener (dina händer växer. Dvs du får forska fram det också). Sen kan man också lägga upp filmer på The Movies Online (www.themoviesgame.com)

Vad jag tycker om spelet
Jag själv älskar det starkt pga. känslan att skapa filmer. En har lagt upp en kort The Movies variant av King Kong!!! Detta är verkligen ett prisvärt spel (jag har hittat från 350-500 sek). Visst man har ju helt egna åsikter. Men min dröm är att bli skådespelare (har gått i teater i 3 år) men spelet är väl bäst för dom som inte är så entusiastiska att dom har för stora förhoppningar. Tänk inom rimliga gränser. Detta är vad man kan begära. Det är Lionhead Studio som skapade det dom har även skapat Black and White 1 och 2. Kort sagt: Jag älskar det!!

Betyg till spelet
Grafik: Filmerna har inte topp grafik men nästan och när man spelar har det jätte bra grafik. Jag gillar att man i Make-up huset kan ändra så mycket på stjärnorna (en gav jag make-up så han såg ut som en reptil)
Spelkänsla: Rätt och slätt: en av de bästa jag någonsin har sett.
Ljud: Man kan om man vill lägga in egna ljud i både filmerna och samtidigts man sköter studion. Föresten skaffa en mikrofon
Hållbarhet: Beroende på vem som spelar men riktigt bra

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10