Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Movies

PC
The Movies
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    November 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    179
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av henjan den 29/11 -07 03:44

TIPS 1: En bra grej man ska göra är att INTE skaffa för många skådespelare(actors på engelska) för att om man har för många skådisar så blir det väldigt jobbigt när man ska fixa en husvagn till alla och det tar ju mycket plats och lönerna måste ju betalas,
mitt tips är att man ska skaffa två skådisar en man och en kvinna. Och man kan använda Småskådisarna(extra) att vara huvudpersonerna i filmen endå dom är ju också bra.


TIPS 2: en annan bra grej är att byggare(builders) eller Städare(janitors) kan användas som assistenter till skådisarna först när man gett jobb åt nån gubbe som städare eller byggare så ska man "dra" dom till skådisarna och när man håller en byggare/städare nära en skådis så ser man ett märke vid skådisen som liknar tre gubbar tror jag det är, man ska sätta byggare/städaren där så blir byggare/städaren assistent till skådisen,och assistentens kläder blir svarta gentlemankläder och när man håller pekaron över assistenten står det assistent till gubben du valde.
och assistenten följer efter skådisen hela tiden och pratar i telefon och då blir skådisen gladare men kom ihåg att om du ger en assistent till en skådis men inte till dom andra så kan dom andra bli avunsjuka och det är inte bra. Du kan ge hur många assistenter till samma gubbe. men kom ihåg att du behöver städare och byggare också så gör inte alla till assistenter.


/Henjan
P.S:om du behöver hjälp eller info om spelet fråga mej jag svarar.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.