Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Theme Park Inc.

PC
Theme Park Inc.
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    175
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.8

Speltest av clade

Inskickad av clade den 09/10 -05 21:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu står du som föreståndare för ett helt nytt zoo. Ditt uppdrag är att skapa den största, bäst och roligaste parken. Spelet är gjort så att du kan välja mellan massor av banor och du kan även ändra pengar för ändra svårighets graden. När man bygger upp sin park ska man tänka på att ge besökarna allt dom vill bygg matställen, spelställen och souvernir butiker. För att komma vidare i spelet ska man låsa upp nya djur och stånd.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett väldigt bra spel. Det är ett bra spel för att det är väldigt fritt du kan nästan göra va du vill ha i parken. Det bästa med spelet är friheten och jag tycker detta spel kan spelas av nästan alla. För att det inte inne håller något våld eller något specielt svårt. Men det kan vara lite svårt med språket om det är engelskt.

Betyg till spelet
Jag tycker detta är ett av dom bästa park strategi spelen som nånsin gjorts. Men jag skulle inte klasa detta spel som ett världs bra spel men det är helt okej för alla. Ganska bra spel med andra ord. Men ändå rekomenderar det spelet starkt. Det roliga med spelet är alla små saker som kan hända. Detta är ett väldigt härligt spel som nästan alla borde ha.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7