Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Theme Hospital

PC
Theme Hospital
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  224
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.4

Speltest av Mjucis

Inskickad av Mjucis den 15/10 -05 13:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska bygga ett sjukhus, med den rätta utrustningen och den rätta personalen. Du har ett visst antal pengar som du har till förfogande och som du kan spendera i att göra ditt sjukhus bättre, med godisautomater, bänkar, blommor element osv. Självklart måste du köpa saker till tex Undersökningsrummet etc.
Ju fler banor du klarar desto större sjukhus och mer grejer får du köpa, det blir även svårare för varje gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett charmigt och roligt spel, grafik, ljudet och sådant kanske inte är så bra med dagens mått mätt men det håller fortfarande någorlunda bra klass tycker jag. Det är barnsligt roligt när personer med påssjukan kommer in med ett jätte huvud, och när de får hjälp sticker doktorn en nål i huvudet så det sprängs som en ballong, haha. Jag köpte detta spel mest för att jag spelade det som yngre med en kompis. Det var lite av nostalgi att få spela det igen, och det var ju ingen stor peng man behövde lägga ut, runt 50 lappen.

Betyg till spelet
Grafik: alltså, det är ju inte bra, kanske då när det kom ut runt 1997 men jag jämför med dagens grafiker och då är den inget vidare faktsikt, men det funkar, visst gör det.
Spelkänsla: som jag sa så är det ganska roligt att spela det då och då, att sköta om sjukhus kanske inte är av vanligheten på spelgenrear.
Ljud: det är varken bra eller dåligt, lite "ljudeffekter" som bakgrund som hostningar, någon som ropar i speaker högtalarna osv.
Hållbarhet: det kan vara roligt att spela då och då, att spela i streck kanske inte är någon hit, men det är ju olika för alla...

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7