Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Lord of the Rings: Conquest

PC
The Lord of the Rings: Conquest
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 januari 2009
  • Utvecklare
    Pandemic Studios
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av xz40000 den 23/06 -09 15:39

Svärds soldater: De skadar mycket och har bra med rustning. De kan göra eldattacker och "combos", som är combinationer av lätta, mellan och tunga attacker. De har också en kastyxa om det någonsin behövs.

Pilbågsskyttar: De har ingen bra rustning och skadar inte fienden mycket men den skjuter pilar. Det kan skada mycket om du träffar i huvudet på någon och de kan också skuta giftpilar som gör dina fiender långsamma. De kan även skjuta eld pilar som skadar mycket på flera fiender. De kan sparka fienden om det är panik.

Scouter: De har dålig rustning och skadar lite, precis som pilbågskyttarna. De kan kasta bomber som skadar jättemycket och dem kan bli osynliga. Osynligheten hjälper dig att gå bakom fienden och döda dem med ett slag genom att utföra sin kraft. Vissa fiender dör på två sådana hugg i ryggen.

Trollkarlarna: De är också svaga i rustning men helt okej i skada. Deras magiska krafter kan skada fienden med blixt och eld. Men de är bättre än så, de kan också hela upp dina kamrater och skapa stora magiska sköldar runt sig så att inga pilar går igenom skölden. Se upp för deras eldklot, dem kan döda flera samtidigt.

Fusket har betyget 2.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Stoffe7 den 24/06 -09 21:54
Fattar man ju egentligen själv, men bra för de som är nya.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.