Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Godfather II

PC
The Godfather II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 april 2009
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av MrParsk den 24/08 -10 17:57

Hur man dödar alla familjer på det rätta sättet. Det är viktigt att döda dem på rätt sätt, om inte så kommer denna personen komma tillbaka till liv igen. Dödar man en person på det rätta sättet så kommer den inte tillbaka. Det går döda dem utan att man fått informationen som krävs för det i spelet.

Carmine Rosatio-familjen
Den lättaste familjen, går att döda i valfri ordning.

Norman Rossi, Caporegime: Är på en byggarbetsplats öster om gömstället i New York. Har uppskattat upp till 20 vakter. Lätt att döda.
Hur han ska dö: Avrätta honom med en pistol. Skjut honom i benet efter att ha dödat alla vakter, gå sedan fram till honom och avrätta honom.

Jimmy Guidalatto, Soldat: Finns öster om La Maison Rouge i New York vid en kant bredvid en sjö. Har en vakt, som dina kompisar lätt kan ta hand om. Väldigt lätt att döda.
Hur han ska dö: Kasta honom i sjön. Gå bara fram till honom med vapnen gömda, grabba tag i honom och släng honom i vattnet.

Clyde Lando, Soldat: Norr om Corleones bas i New York finns ett ställe med lådor och en grind man går igenom. Han är bakom en container där. Omkring 10-13 stycken vakter. Lätt att döda.
Hur han ska dö: Kör över honom med en bil. Säg åt ditt team att dra sina vapen i bilen, och kör bort till containern. Bakom finns Clyde. Det finns snipers som skjuter mot en, så kör över honom snabbt.

Franklin Credi, Soldat: Man kommer att få ett uppdrag att döda den här killen. Han är bredvid stadshuset på en parkeringsplats och man skall döda honom genom att strypa honom till döds. Inga vakter, och han är extremt lätt att döda.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.