Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

PC
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 mars 2007
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    69
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 29/12 -09 19:40

Hur du dödar Gatekeeper i början när du ska ta dig in genom portarna:
När du väl ska döda honom så ska du gå ganska sakta bakåt till vattnet som finns ungefär 20-30 meter bort. Om du går för fort kommer Gatekeeper gå tillbaka. Vid sjön, så kommer det finnas en sten som sticker ut över vattnet. Där nere är det väldigt grunt och där finns det stenar. Nu ska du först se till att Gatekeeper är bakom dig, sedan ska du hoppa ut över kanten vid stenen ovanför vattnet och styr snabbt tillbaka igen. Gatekeeper kommer förhoppningsvis hoppa ner i vattnet och dö. Annars om du är osäker och tror att du kommer falla ner och dö, så kan du hoppa först ut mot vattnet, men bara en bit och sedan mot sidan. Då kommer du inte att dö.

---------------------------------------------------

För att få ett väldigt värdefullt halsband:

Först så ska du gå till Vilverin, som ligger nordöst om Imperial City på en liten ö. Bara över vattnet, kommer det finnas en Oblivion Gate. Du ska gå in där. När du är där inne, så har du kommit till en ovanligt stor Gate. Nu ska du bara gå efter stigen. När du gått en bit, så kommer det finnas en bro som kommer att leda till ett torn. Gå dit och gå in där. Där kommer det finnas en sorts hiss. Åk upp och gå längst upp. Där kommer det antingen stå en kille som inte kan prata med. Han är attackerar dig inte. Döda honom. Nu ska du bara trycka på "Search". Han kommer ha ett antal drycker och ett väldigt värdefullt halsband. Det kan också hända att han är i en bur där på toppen. Du ska bara trycka på en spak så att buren öppnas och han faller ner och dör. Nu ska du bara gå ner och leta igenom hans kropp och ta halsbandet. Gå nu ut ur Gaten, till någon affär och sälj den. Ta inte ner Gaten, låt den vara. När du gått ur därifrån, så ska du vänta i någon dag. Helst en vecka och gå dit igen. Där kommer han vara och gör samma sak.

OBS! Om Gaten inte finns, så har du ren otur. Den kommer komma upp ibland. Om den inte finns där, kommer den inte komma dit.

Fusket har betyget 5.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.