Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av Gamefreak59

Inskickad av Gamefreak59 den 06/05 -07 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel börjar med att man sitter i en fängelsehåla i Imperial City. I cellen mit emot sitter en Natt Alv och hånar en. Helt plötsligt kommer kejsaren och två andra persobner som är medlem i The Blades. Du har av misstag hamnat i en cell som bara används som flyktväg! De två personerna som är med kejsaren litr inte på dig och ber dig att ställa dig längstbak i cellen och vänta tills dom har flytt. Innan dom gått så går kejsaren fram till dig och berättar att du är mannen/kvinnan som han har sätt i sina drömmar. Han litar på dig och låter dig följa med.Och där börjar äventyret i spelet "Oblivion The Elder Scrolls IV! Man kan göra mycket annat än att göra huvuduppdraget i spelet. Det finns massa andra uppdrag rubt om i spelet och en hel värld att utforska! Vart man än går träffar man på någon som behöver hjälp eller nått annat att göra. Du kan tex bli en combatant i arenan i huvudstaden Imperial City, du kan träna din karaktär ända upp till lvl 250, du kan lära dig att bli skicklig i magi, pilbåge, svärd osv. Du kan också lära dig andra saker förutom att slåss tex, alchemy, armourer osv osv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker är detta spel är absolut det bästa rollspelet ute just nu! Det är ungefär som spelet Might and Magic fast 10 gånger bättre. Jag rekomenderar alla personer som gillar rollspel att köpa Oblivion Elder Scrolls IV. Jag har kört Oblivion i ca 2 månader nu och det är fortfarande mycket med nya saker att hitta och göra som gör det möjligt för en att köra det väldigt väldigt länge utan att tröttna!

Betyg till spelet
Grafik:

Det är en otroligt bra grafik som gör det väldigt trovärdigt och kul!

Spelkänsla:

Otroligt bra spelkänsla och man känner sig inne i spelet hela tiden och man har många valmöjligheter!När man gör ett uppdrag har man olika sätt som man kan avsluta det på som gör att man får en otrolig spelkänsla! När man är ute i staden så gör folk många olika saker och alla har sina egna liv och gör olika saker varje dag som gör det att det nästan känns som om det vore på riktigt!

Ljud: Ljudet är perfekt och man kan höra allt runt om kring. Folk som pratar ute på stan och olika ljud från livet ute i naturen.

Hållbarhet: Man kan köra detta spel nästan hur länge som helst! Det finns alltid nya saker att göra och man kan göra så många saker! Man kan välja att dyrka vissa gudar, man kan bli medlem i The Dark Brotherhood (en ond församling som man kan få uppdrag från), man kan bli medlem i Mages Guild, Fighter Guild mm!

Nu ska jag inte avslöja för mycket och låta er själva upptäcka den fantastiska världen av Oblivion!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10