Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av TheGodOFRa

Inskickad av TheGodOFRa den 15/10 -06 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
''The Elder Scrolls IV Oblivion ''

'' Det starka ljuset från fönstret som sken in, ramade mitt ansikte. Jag ryckte upp av förvåning. Skenet från solen fick mig att ta en blick av platsen jag var på. En uråldrad cell som användes som fängelse ''
Nästa dag jag vaknade var ute på ängen där gräset växte högt. Solen sken på mitt svartbrunta svärd som var täckt av blod. Nu kom jag ihåg vad som hade hänt. Kungen av ''Tamriel'' är död. Med sina sista ord gav han mig den Kungliga Amuletten som skulle föra mig vidare till hans arvinge i uppdrag att stänga portarna för Helvetet. Skuggorna täcker de gamla ruinerna i nordost. Träden drogs fram och tillbaks av vindens stryka. Med min sista vilja travar jag vidare till mitt mål. '¨ Att hitta Kungens arvinge och att stänga porten för Helvetet för evigt '¨

Högt uppe på en kulle drars en stenig stig jag följde. Jag satt mig på min bruntflättade häst och gav mig iväg''
Gud vet vad som händer därpå..... ''

Vad jag tycker om spelet
Spelet är en utan tvekan ett absolut suveränt spel. Spelets grafik strålar spelets form. Känslan man känner och framförallt grafiken. Helt ett av dem bästa spelen som tillverkats de senaste åren. Ljudet man hör är fantastiskt som kommer direkt från verkligheten. Många tar detta spel nog som favoritspel och det förblir så också.

Detta spel kommer ta minst två månader att klara ur om man spelar det varje dag. Ett suveränt spel!!!

Betyg till spelet
Grafiken: en tia. Har aldrig sett bättre grafik. Formerna är perfekta på föremålen och man ser att de rör sig ordentligt.

Spelkänslan: tia. Vilken känsla man får när man spelar är oskrivbart. Man sitter helt inne i spelet och kan bara inte sluta.

Ljudet: nia. Som sagt, Ljudet är också perfekt. Man hör tydligt röster från verkliga världen och det är helt underbart.

Hållbarheten tia. Man kan spela detta spel i åratal utan att sluta. Så tveka inte att köpa detta spel ni som inte har det!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10