Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av Elendil

Inskickad av Elendil den 10/05 -06 18:47

Handling / story / vad man gör i spelet
The Elder Scrolls IV: Oblivion:

Det världsklassiga Xbox oxh PC- Spelet som just nu kommit ut. Oblivion har en handling som kommer att förutspå många fällor på din väg mot slutet. Kejsaren av Tamriel är död, och du har fått i uppdrag att hitta hans sista arvinge. Tamriel är i fara och det är du som är det enda hoppet.

Du skuttar ner genom ängen och blinkar upp mot solen.
Fåglarna kvittrar och du ler till farbrorn som plockar äpplen från de fantastiska träden. Förberedd dig för ett äventyr som du aldrig skulle kunna föreställa dig...

Livet har börjat. Genom faror och fantasier är det du som bestämmer hur du går till vägas. Klä på din gubbe med rätta verktyg och ge dig ut på en jakt du aldrig har drömt om.

Vad jag tycker om spelet
The Elder Scrolls IV: Oblivion är ett fantastiskt spel.
En av de bästa rollspelen man skådat. Miljöerna är så vackra så det glittrar om det. . Man rider på sin bruntflättade häst genom gräset som susar som vinden. Ett världsklassigt spel som man måste spela. Spelar du spelet, kan du inte sluta.
Flera hundratalstimmar med spänning och action, Flera hundratals uppdrag att slutföra och flera hundratals karaktärer att träffa. The Elder Scrolls IV : Oblivions Grafik, ljud och miljö är fantastiskt bra. En bit inne i spelet,håller solen på att falla. Fåglarna flyger inte längre. De ljusblåa templen har gömts sig bakom skuggans mörka sida. Du har långt tid kvar att uppleva i spelet. Den enda som Kejsaren kan lita på är du. Svetten rinner ur pannan på dig och du ser dig omkring med dina stillsamma ögon. Du drar ditt svärd och dräper allt som kommer dig i vägen.
Må du spilla blod som täcker Tamriel i mörker.

Köp spelet! Det är det värt det.

Betyg till spelet
Grafik: Inget beslut om saken. En svettig 10:a för grafiken.
Man lever sig in i spelet så mycket att man får för sig att det är verklighet. Du springer in i skogen med rinnande blod efter dig. Inom några minuter hör du vargens ylandet.
Ett spel som man inte kan förklara med ord.

Spelkänsla: En kall 10:a
Du lever dig in i spelet så mycket att du stänger av allt annat runt dig. Känslan är enorm stor för spelet och man känner av det direkt. I spel är det viktigt med spelkänslor och detta spel är det rätta.

Ljud: En solklar 10:a
Ljudet i The Elder Scrolls IV: Oblivion är enorm bra.
Man hör tydligt rösterna som är så verkliga att man tror att någon ropar efter en i verkligheten. Djuren som slåss och vargarna som ylar på natten när solen har nått sin gräns, är fantastiskt att få höra. Gräset som snuddar vid de gröna träden och susningen av vinden. Du går fram till en liten ö och sätter dina fötter i vattnet. Man gör hur det stänker och hur det fräker. Du springer lite med dina kladdiga skor som lämnar spår efter sig och konstiga ljud.
Ljudet är perfekt!!

Hållbarhet: Vad annars om inte en 10:a
Detta spel kommer man att spela i åratal utan att tröttna en minsta gång. Spelet har en sådan bra hållbarhet, att det inte går att beskriva det. Köper du detta spel, kommer du inte att ångra det. Lägg dina andra spel på hyllan, och börja äventyret.......

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10