Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 mars 2006
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    397
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av Ingvullen

Inskickad av Ingvullen den 03/05 -06 17:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns många olika saker som man kan göra i spelet. T.ex leva som en vis magiker eller en listig tjuv. Men det är bara några exempel. Det finns en "huvudstory" som man kan göra dvs, hitta den enda levande prinsen och slå igen Oblivions portar för gott.

Oblivion är hellvetet i Tamriel, som världen heter. Så länge en kung har "The amulet of kings" så hålls portarna till Oblivion stängda men alla kungens söner har blivit mördade och kungen är död. Men för längesedan födde drottningen ett barn som gömdes i hemlighet. När man har hittat den sista sonen och han tänder på "The dragonfire" med The amulet of kings så blir portarna till Oblivion stängda för gott.

Vad jag tycker om spelet
Jag har aldrig spelat något bättre spel än Oblivion. Man kan göra vad man vill. T.ex så finns det olika "Guilds" som man kan gå med i. En rolig guild är "The thives guild". Där får man olika uppdrag. Och alla går ut på all stjäla olika förenål från personer eller högre uppsatta borgmästare. Men det finns mycket mer roligt att göra.

Betyg till spelet
Garfiken är den bästa någonsin i ett spel. Har man bara en bra dator så kan man ha hur bra grafik som hälst utan att det laggar.

När man spelar så är det nästan som att göra det på riktigt för allt känns så verkligt när man pratar med folk eller går i staden och handlar...*host*, menar stjäl saker.

Det är riktigt bra ljud i spelet, inga ljud som kommer för sent eller för tidigt men det finns kanske bättre ljud.

Elder scrolls IV: Oblivion kan man spela hur länge som helst. Det tar aldrig slut någon gång och det finns alltid något att göra.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10