Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/04 -06 18:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Först får man välja hur man vill att sin gubbe ska se ut. Det finns långt över 1000 olika sätt att se ut på. När man sedan gjort sin gubbe får man välja skills (egenskaper) och börja spela. Huvuduppdraget är att få tag på den dödade kungens ende kvarlevande släkting som kan ta över tronen. När ingen sitter i tronen så blir världen de lever i attackerad av elaka monster (Daedra.) Förutpom att klara huvuduppdraget så kan du göra hundratals andra uppdrag, gå med i olika guilds eller bara utforska den VÄLDIGT stora världen.

Vad jag tycker om spelet
Detta är det bästa RPG (Role-Playing-Game) som finns hittills enligt mig. Frihetskänslan är stor och spelet är underbart! Spelet är absolut värt att köpa och spela om du har en bra dator. Jag vet väldigt många som hatar RPGs som efter de spelat Oblivion har börjat tycka om dem. Spelet är Single-Player endast.

Betyg till spelet
Grafiken känns verkligen som år 2006. Allting är väldetaljerat och skogarna är magnifika! Visst hade man kunnat göra ansikten lite snyggare, men de duger absolut.

Spelkänslan är väldigt bra. Särskilt när man slåss. Då kan man antingen välja att hugga ner fienden med ett svärd, yxa eller liknande, kasta en förtrollning på dem eller skjuta dem med en pilbåge.

Som vanligt i Elder Scrolls serien så är det Jeremy Soule som har komponerat musiken. Den är väldigt bra utan att bli tjatig. Ljud av svärd och sådant låter också mycket trovärdigt.

Hållbarheten är väldigt lång. Man får hela tiden nya saker att ta itu med. Man måste spela långt över 200 timmar för att få alla uppdrag klara som finns i det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10