Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

PC
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  398
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.7

Speltest av crippa

Inskickad av crippa den 14/04 -06 13:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ett ganska speciellt spel, ni alla som är kunniga RPG spelare kommer inte att käna igen det, om ni då inte spelat de 3 andra, Det här spelet handlar om en person ni själva skapar som kan bli ungefär vadsomhelst, Gladiator i ''The Bloodworks'' , Lönnmördare till Silencer i ''The Dark Brotherhood'' och ''The Black Hand''.
Huvud Handlingen i spelet handlar om att man ska hitta Kejsarens tronarvinge som ska återtända drak äldarna i ''The temple of the one''.
Vad som händer i början:

Du börjar med att skapa din gubbe med ett avancerat men lätt att använda ansikts-modifierare, du kan välja ras: Khajjit- Kattmänniska, Argonian-Reptil ras , Orc- Ja, ni har väl sätt Sagan om ringen , Breton- Humanoid som är duktig i magier, oftast som mage, Nord- Viking-liknande som tål kyla och är en skicklig krigare , Redguard- Medeltidens ghetto-liknande människor som är duktiga och snabba med svärd och sköld, en naturbegåvad krigare.
Tja, de var allt, vill ni ta reda på mer gå in på www.theelderscrolls.com

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är riktigt skönt, lätt att leva sig in i, man kan hålla på och leka assasin och smyga in i folks hus, och, göra 'ni-vet-vad', Leka hjälte och döda banditer i skogarna.Spelet har med allt en rpg älskare har drömt om.Inte riktigt om ni kör WoW.Även det kända AI-Radiella bot systemet finns med, skogarna är skapade som om dom vore på riktigt, grottor och ''dungeons'' är handskapade, därför är spelet riktigt lockande, enligt mej då. Jag rekommenderar spelet stort, ett absolut-måste om ni tänkte dra till Game i helgen och köpa ett spel ni sparat pengar till.

Betyg till spelet
Grafiken är inte värdls-klass men bästa jag sett, ansikts-uttrycken kunde vara lite mer varierande men annars så är detta spel väldigt bra, ljuden kan bli lite knäppa, t.ex om man smyger in i någons hus och han sover, man sneakar och skjuter en pil i huvudet, han ska ju inte låta som en gris utan dö tyst, eller hur? Men ljudet slår de flesta spelen. Hållbarheten är ju fantastisk, man kan sitta hela dagarna och skjuta pilar från balkonger i hus du köpt.Spelkänslan sätter igång redan när man börjar döda råttor och goblins i kloakerna, Så det allmänna betyget är 9,3 enligt mig.
Några kommentarer eller frågor är det bara skriva till christopher.berg@telia.com

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10