Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls III: Morrowind

PC
The Elder Scrolls III: Morrowind
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2 maj 2002
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    238
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.9

Speltest av Muscrabe

Inskickad av Muscrabe den 07/03 -06 22:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en en invandrare i ett helt nytt land, som precis blivit frigiven. Du skapar en karaktär, väljer ras, färdigheter o.s.v.
När du blir frisläppt börjar spelet. Du väljer din väg. Ska du vara en god hjälte eller en ökänd brottsling. Du kan välja en himla massa vapen och rustningar. Att klara ut grundspelet tar minst 40 timmar, men då räknar man inte med alla sidoäventyr och uppdrag som desutom finns. Man kan även skapa engna äventyr och lägga in som moddar, så spelet behöver i princip aldrig ta slut!

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är en av de bästa spelen enligt mig. Otroligt stor frihet och många möjligheter. Man kan välja mellan dessa raser: Argonian, Khajiit, Breton, Imperial, Dark Elf, High Elf, Wood Elf m.m. En annan häftig sak är att man kan gå med i "Guilds". Ett måste för alla RPG beundrare!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt snygg och skarp. Desutom är det väldigt härlig spelkänsla, man lever in i sin karaktär. Ljudet är bra det också, mysig bakgrundsmusik och bra slagmusik. Personer pratar också väldigt bra. Varierade dialekter och sånt. Men det bästa med spelet är att det tar aldrig slut! Man kan spela det i evigheter!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10