Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Da Vinci Code

PC
The Da Vinci Code
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 maj 2006
  • Utvecklare
    2K Games, The Collective
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av DavidNilsson den 26/09 -07 14:35

Gå till syster Sandrine’s rum och tryck Examine på hennes kropp! Tryck på hennes arm som pekar mot sängen. Skjut undan sängen och där finns ett pussel. I mitten ska det stå: "SION". Pusslet skjuts undan och fram kommer en bronsplatta som du behöver tills senare!

========

Från huvudingången ska du gå lite framåt och sen åt vänster där det finns en snäcka (stor) i väggen. Tryck på exmaine och ta upp nycklen. Gå upp till "living quarters" och gå in i syster Sandrine’s rum. Gå fram till skåpet och lås upp det genom att sätta in nycklen. Längst ner finns en staty av jesus när han ligger ner! Ta den! Du ska anända den senare!


  / David Nilsson

===========

På andra banan "Saint Sulpice" ska du gå förbi "Living Quartes" och på samma vånning gå ut på läktaren och in i rummet rakt fram! Tryck Exmaine på bokhyllan och tryck på en avbryta tång! Gå ner i kyrkan och gå till en stor dörr där det finns ett lås du kan kapa med tången! Gå in och upp för trapporna som finns till en orgel! Gå till sidan och tryck på  Exmaine. Ställ in klockan som kommer fram på 7:14 så skjuts orglen bakåt och så kan du ta en dold stentavla som du behöver senare!

Lycka Till!

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.