Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tales Runner

PC
Tales Runner
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    16 oktober 2008
  • Utvecklare
    Rhaon Entertainment
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.3

Speltest av u5TheNewGene

Inskickad av u5TheNewGene den 14/06 -10 10:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Himlen.. Helvetet.. Världen.. är i krig. En önskan att spara och återgå till forna prakt. Börjar en underbar turnering. Det är så det börjar. Det du gör i själva spelet är att springa eller ta hand om din lilla farm. I början så får du göra en liten träning, senare så finns det ett antal saker man kan göra. Antingen gör du quest som ger emblems, Kö race med andra spelare eller spela survival matcher som går ut på att akta sig för ''bossar'' som attackerar eller som jagar dig. Efter en viss lvl så får du tillgång till ''Hell channel'' också. Det är extremt svåra bannor som ger 150% mer exp och TR (spelets valuta) Men för att kunna spela dessa banor så måste du göra ''Hell Channel'' träningen där du blir tränad av Mr hell.

En grej du får också efter varje race är kort. Det är olika kort på varje bana och varje bana har 5 olika kort. Kortens lvl är mellan 1-5 desto högre lvl desto svårare att få, som ett exempel:
Lvl 1 kort - 80% chans
Lvl 5 kort - 10% chans.
För dessa kort kan du göra grejer på ett ställe som kallas ''Alchemist''
Där gör du saker som armors, handskar och vingar m.m.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt kul, Man träffar många nya vänner m.m. Varje bana är mycket olika varandra samt att vissa gubbar är bättre en andra på vissa banor det gör spelet så kul. Men för det mesta så krävs det skicklighet. Du måste ha mycket bra reflexer och tänka ut vad du ska göra i vissa situationer. Första questet ger dig en hatt som ser ut som en sköldpadda den ger dig 100 TR + för varje match som du får ha i 7 dar. Väldig bra sak för de som är nybörjare.

Betyg till spelet
Grafik - Grafiken är absolut inte i toppklass Väggar m.m är hackiga. Men den duger. En 5a

Spelkänsla - Spelkänslan är väldig skön. När du gör fury så får du den där episka känslan och slår ner alla. En 8a

Ljud - Ljudet är halvbra, när du simmar så kan det låta väldigt jobbigt så du får lust att sänka eller stänga av ljudet. Men musiken är grym och för övrigt el och sånt där låter okej. En 6a.

Hållbarhet - Hållbarheten är det som gör spelet så grymt. Det finns så mycket coola saker i Alchemist stället. Alla olika ''Equipment set'' ger olika special effekter som är bra i olika spel modar. Så man försöker skaffa allt. Samt att det finns 9 olika gubbar som är olika bra i saker o ting. Yes en 10a!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8