Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTales of Pirates

PC
Tales of Pirates
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2008
 • Utvecklare
  Moliyo
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Välj mellan fyra olika karaktärer, Lance, Carsise, Phyllis eller Ami. Du kommer sedan att kunna göra olika uppdrag som gör dig till en högre klass, som en svärdsgubbe eller en med pilbåge.

Man dödar monster eller gör uppdrag för att få exp så att man kan gå upp i level, för en level får man 1 poäng att lägga till i STR, AGI, CON, SPR eller i ACC. Karaktären blir olika stark beroende på vad den är av för klass.

Alltså är det du, som tar rollen och styr över DIN pirat, om hur han ska se ut, hur stark han ska bli och hur bra saker han ska ha.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet spelade jag alltid innan, har dock tröttnat på det nu. Men det är faktiskt väldigt tur, det tar ganska lång tid att gå upp i level och bli stark, men det är ändå kul. Det finns väldigt många uppdrag att göra, och många olika ställen man kan åka till. Spelet är i någon form av, manga eller anime, gillar grafiken och miljön just därför.

Betyg till spelet
Tycker om grafiken riktigt mycket som sagt, manga/anime kan man väl kalla det. Miljöerna är sköna, snygga på något sätt. Ett riktigt skönt spel att titta på, som åskådare eller som spelare själv. 9/10

Spelkänslan är väl ganska bra, man lever sig kanske inte riktigt in, men ändå. Det duger och lite därtill. 8/10

Musiken är lugn, skönt, ganska bra faktiskt. Inte alls stressande och passar perfekt till spelet! Gubbarna i spelet säger inget, men det kommer ljudeffekter från andra saker som t.ex när man gör en magi eller hugger ved. 8/10.

Detta är ett online spel, som man inte kan klara ut, det finns väldigt många saker att samla och många nivåer att gå upp i, många uppdrag man kan göra o.s.v
Spelade spelet i 1½ år, sen nu har jag börjat tröttna lite på det. 10/10

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8