Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SWAT 4

PC
SWAT 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 april 2005
  • Utvecklare
    VU Games, Irrational Games
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av Henrik1

Inskickad av Henrik1 den 18/04 -07 18:55

Handling / story / vad man gör i spelet
På Swat 4 är du ledaren i ett Swat team. Ni är fem i teamet om man räknar med dig. Det finns 13 olika banor. På de ska du döda eller ta fast alla mistänkta och rädda alla som de mistänkta har tagigt till gisslan. På vissa banor finns det bomber som man måste förstöra. Annars sprängs hela stället och uppdraget misslyckas. Man kan också välja vad man själv och de andra i teamet ska ha för vapen och skått.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Swat 4 är ett roligt spel. Men det är inte ett så stort spel så man kalrar ut det på typ 12 timmar om man inte har stora problem på någon bana. Jag har klarat ut det tre gånger och jag tröttnade på det när jag klarade ut det för tredje gången.
Spelkänslan och ljudet är superbra. Spelet är väldigt värkligt och när man t.ex. skuter med sitt vapen låter det jättevärkligt.

Betyg till spelet
Grafik: 7
Grafiken är bra men den kan ha varit lite bättre.

Spelkänsla: 10
Spelkänslan är i världsklass. Spelet är jätte värkligt. När man har spelat i fem minuter på en bana är man helt inne i spelet.

Ljud: 10
Ljudet är också i världsklass. När man skriker t.ex. " drop your weapon! " låter det värkligt och ljudet från vapnen är super.

Hållbarhet: 7
Spelet är inte så stort så det tar ju ungefär bara 12 timmar att klara ut det. Men när man har klarat ut det kan man börja om från början eller spela de banar man har klarat igen.


Jag rekomenderar detta spel. Det är mycket bra och värkligt.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10