Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SWAT 4

PC
SWAT 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 april 2005
  • Utvecklare
    VU Games, Irrational Games
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av G_T_A_

Inskickad av G_T_A_ den 15/05 -05 19:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Swat är en insatstyrka i Usa. När polisens resurer inte räcker till så kallar man in Swat t.x när det är gisslandrama. Swat går inte ut på att döda alltid så ni vet det. Man ska få dom att lägga ner vapen så trycker man på en knapp så skriker dom nåt och så ibland måste man döda men inte alltid dom lägger ner vapnen och så sätter man handklovar på den och gisslorna(det gör jag iallafall).Ibland när dom är på väga att lägga ner vapnena så springer dom i väg men då sjuter jag dom: om dom blir träffad i bröstet med en shotgun så dör dom oftast man kan ha ganska många vapen som Shotgun, Sms, pump och så vidre och så har man flachbang och granater men inte sånna som dödar.det är ändå ganska svårt!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra tycker jag jag rekomederara att ni köper det!

Det är rolig ifessig det är inte roligt att döda nån men om jag säger så här då det är bra spel! jag har själv inte spelat Swat 3 eller 2:an men dom verkar inte va så braså det är jag glads åt!Spelet är värdsklass på det! Det är det bästa spel jag har!

Betyg till spelet
Swat 4 fick 9 i grafick av mig för i bland när dom står bakom nåt så sticker vapnet ut! spelkänslan är strålande så den fick en nia!Ljudet skotten alltså skotten men man hör skotten lite efter så den fick en 9! Hållbarhet vet jag inte va dom mnar men jag satte en nia!Hoppas ni yckte att det var bra!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9