Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SWAT 3

PC
SWAT 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 november 1999
  • Utvecklare
    Sierra Entertainment
  • Antal ägare
    153
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 31/05 -05 11:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är SWAT! Usa's insatsstyrka! Du brukar för övrigt inte ha så mycket och göra. Men en dag händer nåt specielt. Terrorister kommer in i Los Angeles och har spränämnen för att kunna spränga hela staden. De 5 senaste dagarna kommer bli de jobbigaste i din karriär som SWAT. Du kastas in i en mängd av olika uppdrag. Du och ditt team ditt team måste göra allt för att rädda Los Angeles!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt kul. Det finns många roliga och spännande banor. Men desto längre man kommer in i spelet desto svårare blir det. Men det ska vara lite svårt i spel tycker jag. Annars är det ju inget kul och klara dem ;) Spelet är inte så våldsamt men det kan vara lite svårt för de yngre. Jag rekomenderar spelet därför från 12 år!

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra. Små detaljer kan se lite konstiga ut ibland ex: tidningar,leksaker m.m. Men annars är grafiken väldigt bra! Jag ger grafiken en 8a.
Spelkänslan är väll också ganska bra. Spelkänslan beror lite på hur bra ljudet och grafiken är. I det här fallet är den bra. Jag ger spelkänslan en 7a.
Ljudet är väldigt bra. Man hör klart och tydligt när man springer/går med gubbarna. Det låter värkligt när man skjuter med alla vapen man använder. När människorna pratar låter det också mykcte värkligt. Jag ger ljudet en 10a.
Hållbarheten är väldigt bra. Spelet är ganska svårt i slutet så det håller i sig rätt bra. Hållbarheten får en 9a.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7