Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sunes Sportlov

PC
Sunes Sportlov
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1998
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    149
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 5

Fler fusk

Guide

Inskickat av sera97 den 23/05 -08 15:30

Här skall du få en guide från Måndag till Onsdag:

Måndag:
Efter samtalet med Sofie, skall du gå upp på loftet i din stuga. Gå till byrån. Ta liftkortet. Gå sedan till rinken. Ta plankan som ligger under bilen. Nu skall du till skidcentret. Tryck på dörrarna. Då kommer han som äger butiken ut och frågar om du vill tjäna pengar. Nu kommer ett minispel upp. Klara det eller fuska genom att trycka på 'F'. Nu har du pengar. Gå nu till affären. Klicka på sprejburken i hyllan. Tryck fram väskan. Ge pengen till biträdet. Nu skall du till skidbacken. Ge gubben liftkortet. Nu skall du lägga plankan mot trädet som ligger. Nu skall du åka till framsidan. När du är stilla, och Sune pratar skall du dra sprejburken till marken. Nu kommer det att stå: Sofie. Åk ner för backen i ett minispel. Klara det eller fuska genom att trycka på ’F’. Måndag är nu avklarad.

Tisdag:
Efter samtalet med Sofie, skall du gå till skidbacken. Tryck på dörren till lift stugan. Skriv in koden: *4166#. Dra nu i spakar och knappar tills liften åker iväg med de som står utanför. Nu kan du ta spaden. Gå till stugbyn. Dra spaden till stegen. Nu har du stegen. Gå till Hotellet. Dra stegen till första fönstret. Nu kan du gå upp för stegen. Tryck  på G:et. Nu kommer polisen och hämtar dig i helikopter. Han som kör somnar så du får landa i ett minispel. Klara det eller fuska genom att trycka på ’F’. Tisdag är nu avklarad.

Onsdag:
Efter samtalet med Sofie, skall du gå till resturangen. Tryck på dörren till köket. Nu skall du diska där. Gå in i köket. Tryck på färgmedlet på hyllan. Tryck sedan på diskmaskinen. Nu skall du diska i ett minispel. Klara det eller fuska genom att trycka på ’F’. Gå till stugbyn. Tryck på bilens dörr som står öppen. Ta nycklen som ligger på sätet. Gå nu in och ta godiset som ligger i byrån på loftet. Nu skall du till affären. Stoppa en peng i godis automaten. Gå nu till vatten tornet. Dra nyckelen till larmet. Gå fram till dörren. Då kommer Håkan. Han vill ha ett tuggumi. Ge han tuggumit. Nu vill han ha godis. Ge han godiset. Nu får du komma in. Gå till övervåningen i ett minispel. Klara det eller fuska genom att trycka på ’F’. Nu är du uppe. Dra färgen till vattenbehållaren. Nu är onsdag avklarad.

Fusket har betyget 6 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.