Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Stronghold: Crusader

PC
Stronghold: Crusader
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    27 september 2002
  • Utvecklare
    FireFly Studios
  • Antal ägare
    193
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av JensaMalmoe den 25/01 -05 09:39

Så här kör jag när jag spelar:

Föda: Äppelfarmar, de är abslolut bäst
Soldater: Först går jag till attack med ca 200 slavar och försöker bränna ner allt som går, så att motståndaren inte för något material. Sedan attackerar jag med ca 150 hästar som skjuter pilar. Samtidigt attackerar jag med ca 50 riddare på häst. Slutligen sänder jag ca 65 riddare som går.
Pengar: Jag fixar pengar genom att sälja sten, träd och järn. Alltså måste man i början snabbt bygga mycket stenfarmar, järnfarmar och trädfarmar.

Övrigt: Det är riktigt kul att förstöra för Caliph, när man är i samma lag. Du skickar bara upp en archer i ett av hans torn. Sedan skjuter du på oljan han har hällt ut utanför muren. OBS, det måste vara ett torn med en eldkanna på.

Det var någon som frågade hur man bytar färg. Det går inte, röd är den färg man bara kan ha. Men däremot kan du ändra ifall du vill vara en arabisk eller riddarkung som gubbe. Skillnaden är i början, då kommer får man arabiska archers och lite slavar. Det är enligt mig bättre.

Slutligen vill jag bara säga att Stronghold 2 kommer ut nu i vår. Har kollat på lite screenshots och det ser riktigt kul ut:D

Fusket har betyget 1.25 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.