Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Streets of SimCity

PC
Streets of SimCity
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  31 oktober 1997
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  5
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.8

Speltest av Magnus

Inskickad av Magnus den 15/07 -05 21:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Streets of Sim City är ett roligt spel där man kör vilt i stadens gator. I spelet så finns det 53 olika städer att välja mellan. Det följer med ett så kallat Reneval kit, det är ett program så att du kan skapa din egen stad att ha kul i. Om du har Sim City 2000 så kan du ladda de städerna och köra. På Reneval kiten kan du färga om byggnaderna och spara dom till skapandet. Det följer även med Race course editor där du kan göra banor med checkpoint, hur många varv det ska vara eller hur många motståndare du ska tävla mot. När man kör i staden finns det ett antal jägare med maskingevär och missiler (man kan säga gangstrar) men också 2 polisbilar och 2-4 trafikbilar med minutläggare. I spelet går det att köra uppdrag. Det finns ungefär 45 olika uppdrag att välja mellan. Det finns 5 olika bilar att köra med: en gammal bil, sportbil, racerbil, lastbil och en sedan. O.B.S. Sim City 2000 följer inte med.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ganska bra för att vara gammalt. Man tröttnar inte så fort på det. En del uppdrag är väldigt irriterande, som t.ex. att det tog en kvart för ett uppdrag sen om man gör fel gör man om allt. Men det är ganska irriterande när man krockar mot väggar så snurrar man hela tiden. Om ni gillar Sim City så kommer ni att älska Streets of Sim City!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för ett spel som är så gammalt. En 8a.
Spelkänslan är rätt så bra men det är en del småproblem. En 8a.
Ljudet är strålande för att det finns olika musikstilar som t.ex. Rock, Techno och Country. Innan en musikstil spelas upp så finns det en DJ som pratar. En 9a.
Hållbarheten är hur man förvarad den och tar hand om den. En 10a.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8