Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Republic Commando

PC
Star Wars Republic Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 mars 2005
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    162
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Flaming_Ice

Inskickad av Flaming_Ice den 14/05 -05 04:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att du ska kontrollera din grupp som heter 'Delta Squad' och besegra de onda motståndarna till slutet, det finns inga jedi och lasersvärd i detta spel. Ni är fyra i gruppen som är Delta Three-Eight 'Boss', Delta Four-Oh 'Fixer', Delta Six-Two 'Scrorch', Delta Oh-Seven 'Sev'. Du utspelas som Boss. Du kommer att möta olika motståndare med olika vapen i olika planeter. Detta spel har också kopierat lite från det andra senaste Star Wars spelet; KotOR 2. Lite av banorna är lite samma, också har den kopierat från filmen Star Wars Episode II Attack of the Clones.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska bra faktiskt. Det är ganska lite gåtor i spelet och hemliga saker, så det är ganska enkelt att klara. Men det är ganska svårt att kontrollera hela din grupp på samma gång. Du måste liksom säga åt de att anfalla, skydda mig, använd det vapnet för att besegra den där saken o.s.v. Det finns inte så mycket fiende som hoppar ut, bara lite när du är i en sorts bana. Dina grupp-medlemmar följer dig vartända du går förutom om du säger åt de att stå där de är. Tror att det fanns 14-banor. Detta spel är ganska värt för pengar. De olika medlemmar i gruppen har olika vapen och kan olika tekniker. Så kan man använda olika personer med att göra olika saker med att säga åt de. Det finns tre Campaign, det tycker jag är bra, så man inte klarar ut spelet så fort.

Betyg till spelet
Grafiken är faktiskt lite mer suddigare, men det är ändå ok. Man kan ändå se jätte bra.

Spelkänslan är faktiskt bra, för man känner sig verkligen som om man var där i kriget. Eftersom ljudet och rörelsen i spelet tar dig in.

Ljuden är jätte bra, följer där du är exakt. När du skjuter så går ljudet på dirkten, liksom inte efter.

Hållbarheten är inte så bra, för man klarar spelet lätt. Men det är kanske för olika personer. Man kan även spela två omgång till efter den första omgången, för det finns 3 olika "Campaign". Det kommer då att finnas fler fiende och lite mer gåtor.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10