Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Knights of the Old Republic

PC
Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, BioWare
  • Antal ägare
    205
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Chiss

Inskickad av Chiss den 26/06 -07 18:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig i ett Star Wars-universum cirka 4000 år före Imperiet (episod IV). En svag Republik kämpar emot ondskans krafter (Sith) och Jedi-riddare agerar för att skydda freden. Ledaren för Sith heter Darth Malak, en före detta Jediriddare som förådde sin mästare, Darth Revan. Men plöstligt vaknar en republikansk soldat upp på The Endar Spire, ett rymdskepp. Mystiska ledtrådar leder honom/henne (man kan välja kön) leder till olika platser i galaxen, bland annat till Jedi-akademin på Dantooine, för att rädda Republiken eller förgöra den genom att bli en Sith själv. I spelets slutscen möter man Malak själv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet helt enkelt är magnifikt, även om den gjordes för fyra år sen. Storyn är väldigt noga genomtänkt och man känner sig verkligen hemma i Star Wars-universumet. Grafiken, för att vara så gammal, håller en hög nivå och ljudet är också perfekt. Karaktärerna som man möter genom spelet är genomtänkta och realistiska. Dock, för att kunna njuta av spelet fullt, måste man kunna mer eller mindre om Star Wars. Det enda minustecknet i spelet är dock början, som man blir ordentligt trött på om man spelar om spelet flera gånger.

Betyg till spelet
Grafiken, som sagt, är bra nog för att vara gammal och man känner igen sig på typiska Star Wars-platser. Spelkänslan är enorm, och man vill inte sluta spela. Att kunna få välja om man vill vara snäll (Light Side) eller ond (Dark Side) känns självklart och man kan, bokstavligen, forma karaktären efter sin egen personlighet, om man vill.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10