Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Knights of the Old Republic

PC
Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, BioWare
  • Antal ägare
    205
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av SKOAD

Inskickad av SKOAD den 23/05 -05 11:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att man är på rymdskeppet Endar Spire som är anfalet av Sith. Man blir väckt och måste förstås fly från skepp. När man flytt från skeppet måste man hjälpa Cart, en kille man mötte precis innan man flydde från skeppet, att hitta Bastila som är en jedi. sen öpptäcker man att sith tänker spränga planeten för att försäkra sig om att Bastila inte kan använda sin speciela förmåga mot dem. Men det mislyckas ju självklart.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker spelet är suveränt. Handlingen är bra, spelet är lätt men endå klurigt. man kan sitta i flera timmar i sträck utan att mäka att tiden har gått. Minispelen är också bra men en del är lite svårare än andra. Det är stor variation på spelet man kan bygga käraktärena helt olika från vad dom var i början

Betyg till spelet
grafiken i spelet är suverän, man tror nästan karaktärerna är verkliga. Spelkänslan är perfäkt, lite svår spelat i början men man vänjer sig snabbt vid kontrolen. Ljudet är perfekt, man hör liksom hur alien raserna pratar konstiga saker. Hållbarhet i spelet är väldigt hållbart för man kan inte klara ut spelet på ett sätt utan på 20 olicka sätt, varje val påverkar spelets utgång.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10