Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

PC
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 september 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, Activision, Raven Software
  • Antal ägare
    205
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av SCHORCH

Inskickad av SCHORCH den 07/03 -06 18:35

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet så tränas man upp till att bli en Jedi Knight. Detta spel börjar med att man åker i ett skepp till planeten Yavin 4 och ska tränas till att bli Jedi. Och på något sätt blir ens skepp ner skjutet och man kraschar. Och efter en stund så kommer man till det stora Massassi templet, och det är där man ska tränas till att bli Jedi. Sen så får man välja mellan fem olika bannor att spela på. Bland dem finns Tatooine och Corellia. Och när man har kört 4 bannor så kan man komma till en special banna. Där finns bland annat Hoth och Taspir, men de kan du inte välja på samma gång. Och senare in i spelet så kommer du att förlora ditt laser-svärd och så får du ett nytt. Och nu kan du välja mellan ett vanligt, två vanliga eller ett Double-bladed(sånt svärd Darth Maul har i Episod I). Och så kommer det fem nya bannor, och så får du välja mellan dem, men det kommer mer.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet var väldigt bra. Detta är bland det ända Jedi spelet jag tycker om. Det var roligt att man fick välja vilken banna man skulle spela på, för på andra spel så får man inte välja vilken banna man ska köra på. Och på detta var det bra att om man inte klarade en speciel banna så kunde man fly från den och spela på någon annan banna.

Betyg till spelet
Grafiken var riktigt bra! Och inte bara bra för att det är gjort för ett par år sen, men jag tyckte om grafiken, 10 direkt! Spelkänslan var underbar, jag levde mig riktigt in i spelet, 10 direkt! Ljudet var också riktigt bra, man hör iblnad tillomed droppar som kanske droppade från hustak, 10 direkt! Hållbar heten är bra, för ajg har inte tröttnat på det än, 10 direkt!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10