Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars Jedi Knight: Jedi Academy

PC
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 september 2003
 • Utvecklare
  LucasArts, Activision, Raven Software
 • Antal ägare
  205
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av mongobullen

Inskickad av mongobullen den 11/06 -05 19:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar på ett skepp på väg till en Jediskola. När skeppet blir beskjutet och kraschar så får du klara dig själv till Jediskolan. När du väl kommit fram och träffat dom berömda Jediriddarna Kyle Katarn och Luke Skywalker. Där får du dina första uppdrag. Sen kommer du få åka tillbaka till skolan och uppgradera dina krafter. En väldigt grym sak är att när du klarat typ halva spelat får du välja sida (Ond eller God). Om du tar den onda sidan kommer du att strida mot alla och försöka döda Kyle. Men om du väljer den goda sidan har du Jediriddare på din sida. Du kan också välja utseende på din gubbe eller tjej och du kan välja färg på ditt lasersvärld. Du kan inte bara ha lasersvärld du kan också ha en massa andra olika coola vapen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker de är ett väldigt härligt spel. Jag gillar handlingen och du kan göra en massa olika attacker med ditt lasersvärld. Det är väldigt coolt att du kan ha 2st lasersvärld och man kan också ett dubbelt lasersvärld. Det är väldigt coolt när man slåss mot fienden med krafter och svärld. Du kan te.x lyfta upp dom med level 3 i kraften. Och du kan göra en massa andra coola saker.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är mycket bra därför får den en 9a. Spelkänslan är ochså väldigt skön därför får den en 10a. Jag älskar värkligen ljudet när 2 lasersvärld möts. Det låter så äkta. Det är också härligt med allt annat ljud te.x när man skjuter och landar och kastar in saker i väggar. Det är helt enkelt för coolt däför får den en 10a. Hållbarheten på spelat är mycket lång. Spelet har funnits länge och de är fortfarande många som spelar de. Därför ger jag spelet en 9a.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10