Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars Jedi Knight: Jedi Academy

PC
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  17 september 2003
 • Utvecklare
  LucasArts, Activision, Raven Software
 • Antal ägare
  205
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av Xcibat

Inskickad av Xcibat den 19/05 -05 14:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Jaden, person(ja du kan vara en twi-lek eller rodian mm.) som vill utbilda dig till en jedi. På vägen till templet blir du kompis med Rosh, en person som också vill bli Jedi. På väg till Akademin så blir skeppet ni åker med träffad av en stråle så att ni krashar (dom flesta överlever). Du och Rosh blir tvugna att att ta er till Akademin själva. Du dödar en Cultist på väg till templet (jag glömde skriva att du gör ditt eget lightsaber i början av spelet) och vandrar över en flod som leder till templet och du ser tre personer därav den ena håller en stav och absorberar force från Akademin. Dom upptäcker dig och gör dig medvetslös. Sen vaknar du upp och träffar Kyle Katarn som blir din(och Rosh's) mästare. Och Akademins mästare Luke Skywalker. Där börjar din resa som Jedi. Du gör massa uppdrag medan Kyle och Luke diskuterar dig, Rosh och att någon försöker Absorbera Force. Du kommer känna frestelser att gå över till den mörka sidan men ska du göra det?

Inför varje uppdrag blir du bättre i Kraften (både Onda sidan och Ljusa sidan).

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett jättebra spel med mycket underhållande upprag och en fängslande story. Spelet är jättekul online också. Det är bra kontroller (man vänjer sig efter en stund). Och det är lätt att använda Force och spelet är bra upplagt. Så jag rekommenderar detta spelet får såna som gillar Star Wars och såna som gillar Action/RPG stuket.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra (för 2003 spel men det är ju inte längesen). Grafiken är lätthanterlig och går lätt att ändra. Så det är på topp. Spelkänslan är superbra och man sugs in i selet direkt. För att inte tala om ljudet. En gång hoppade jag till och trodde nästan att en Rancor var bakom mig på riktigt. Hållbarheten är också jättebra. Tröttnar du på singleplayer eller bara vill ha lite omväxling så spela multiplayer!! Det är jätte kul.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10