Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront II

PC
Star Wars: Battlefront II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 november 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.4

Speltest av zebbelur

Inskickad av zebbelur den 16/12 -05 21:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Succén Battlefront som kom ut förra året har fått en uppföljare. Spelet var inte bara nästan helt kopierat från spelet Battlefield, det var också det bäst säljande Star Wars spelet någonsin. Tvåan är ett spel där man spelar olika slag från Star Wars filmerna. Man väljer en soldat och går ut i kriget i väldigt stora slag, jämnfört med ettan. Det finns olika speltyper. Det kan gå ut på att eleminera alla motståndare på banan, att försöka ta alla motståndarensa baser (i Battlefront 2 kallat Comand Post). Det finns fyra lag att välja mellan. CIS, Republic, Rebels och Empire. I varje lag finns det olika enheter med olika förmågor. Till skillnad från ettan kan man om man får tillräckligt mycket poäng som en slags bonus bli en jedi eller sith. Det finns också rymdstrider ute i rymden. Så om ni gillade ettan och gillar Star Wars ska ni klart köpa det här spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet i helhet är bra och roligt. Det är bra grafik, det är bra ljud och spelkänslan är härlig. Det enda som är syn är att det tar slut för snabbt. Efter bara några dagar har jag klarat ut singelplayer. Spelets styrka ligger klart i multiplayer spelet där det kan bli riktigt stora slag.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra och inget att klaga på. Ljudet är bra men inte en sensation. Spelkänslan är fin på dator men inte lika bra på en konsol som Xbox eller Playstation 2. Hållbarheten får 9 eftersom singelplayer spelet kunde varit bättre men Multiplayer spelet är riktigt grymt. Spelet får i helhet 9.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10