Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Starship Troopers

PC
Starship Troopers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av MB1aHaSam den 07/03 -08 17:17

Starship troopers är ett fantastiskt spel på många sätt, t.ex. att det kan komma så många fiender samtidigt, och att döda fiender ligger kvar som en barriär. Detta gör att man måste använda speciella strategier för att kunna överleva.

En av de viktigaste är att ha ett öppet skjutfält, om en svärm insekter anfaller samtidigt måste du stå kvar och skjuta tills det inte går att skjuta fler p.g.a. alla döda insekter. Då måste du falla tillbaka en bit och sedan skjuta tills det återigen inte går att skjuta fler, upprepa tills alla insekter är döda.

Granater, granatkastare m.m. är utmärkta vapen mot många kryp samtidigt.

Stationära maskingevär är också utmärkta vapen, speciellt mot flygande insekter.

Bepansrade insekter måste man först knäcka pansaret på, det görs lättest med ett venligt gevär, de med riktig ammunition. Efter att pansaret är borta kan man döda dem med vilka vapen som helst.

Det finns också krypskytte-insekter som sitter på väggar, tak, överallt.
Dem dödar man lättast genom att använda prickskyttegeväret man har. Att ta sin tid och se sig för när man går är att rekomendera då man slipper bli beskjuten av dem och kan istället skjuta dem från bakom ett skydd.

De snå insekterna som hoppar dödar man lättast med shotgun då de är svåra att träffa med andra vapen. Deras attack är inte stark, men om en 5 stycken anfaller samtidigt kan de vara livsfarliga. Därför skall man döda dem så fort som möjligt.

Sedan finns det diverse specialkryp som man inte borde gå i närstrid med, t.ex. plasma bugs, dem tar men med granatkastare, raketgevär, atom-missiler eller, om man inte har annat, prickskyttegevär.

Ammunition finns det ganska gott om i starship troopers, så man behöver inte vara rädd för att slösa,, om det inte kommer oerhört många insekter. Den lilla k-pisten man alltid har med sig har oändligt med skott men överettas lätt och har ingen pansarbrytande förmåga.

Hoppas att dessa tips hjälper.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.