Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStarshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna

PC
Starshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  30 november 2007
 • Utvecklare
  Hidden Entertainment
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.6

Speltest av beckinatter

Inskickad av beckinatter den 15/04 -07 16:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om 16-åriga Lisa som nyss har flyttat till den lilla kuststaden Jorvik. Hon anar ju inte att hon är en av de 4 ödesryttarna. I Jorvik träffar hon Linda, Anne och Alex. Hon träffar också Starshine, den snabbaste hästen på ridskolan. Men det är något konstigt med Starshine, han är sjuk och det går inte att bota. Men det visar sig att Lisa har kraften att bota honom. Men när Lisa ska till skolan på kvällen blir Starshine bortförd av en dum snubbe som kallas Mr. Sands. Mr. Sands är över 100 år gammal och han kan ta hästarnas ungdom i från dem. Det man ska göra i spelet är att hämta Starshine och lite sånt, jag tänker inte avslöja för mycket i fall du blir interesserad.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var jätte bra, man lever sig in i det, men spela det inte själv. Det är ett väldigt läskigt spel. Tyvärr så finns det inte i några affärer. Det spelet som jag har testat heter Starshine Legacy Mysteriet med ödesryttarna. Spelet kom med en bokklubb som heter Pollux, om du har en kompis som har spelen kan du ju låna, det gjorde jag.

Betyg till spelet
Grafiken var bra men den kunde varit bättre. Spelkänslan var i världsklass. Som jag sa tidigare man lever sig in i spelet på ett lite läskigt sätt, jag satt och skrek med min kompis när vi spelade. Så jag varnar er om ni är lättskrämda be en kompis att vara med. Ljudet var Strålande. Det var väldigt bra musik fast den är också väldigt läskig. Hållbarheten var världsklass. Mitt betyg till hela spelet är en klar 10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10