Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStarshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna

PC
Starshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  30 november 2007
 • Utvecklare
  Hidden Entertainment
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.6

Speltest av Carlesjo

Inskickad av Carlesjo den 10/02 -07 18:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finne 4 st spel i serien Stashine Legacy, och jag har testat 2:an. Där är man en tjej som heter Linda. Hon är smartast i skolan och älskar sin egna häst Meteor. Hon har lärt känna den nyinflttade Lisa, som rider Starshine. Det har hänt många mystiska saker, och båda två försöker få alla pusselbitar på plats! Linda märker att hon är en av de fyra ödesryttarna, coh kna prata med Meteor genom tankarna. Lisa och Linda får veta om sina krafter, men de andra två ödesryttarna avslöjas inte i det här spelet!

Vad jag tycker om spelet
SUPERKUL! Man har så kul när man splear, och utseendet gör det ännu roligare! Jag själv känner att jag ibland bara spelar för att få se den fina grafiken och hästens rörelser... allt är mycket vackert! Och det är blandat äventyr, spänning och hästar. En otroligt bra blandning! För vilken typ man än är, gillar man spelet! Ryttaren rör sig så som en duktig ryttare ska röra sig i skritt, trav och galopp. Hästens gångarter är också mycket fina.

Betyg till spelet
Grafiken får såklart en ren 10! Det finns inget som kunde bli bättre. De oltroliga 3D-bilderna är grymma, och det är inge jobbiga färger!

Det känns hur kul som helst att splea spelet! Man får den känslan som när man själv sitterpå en häst. Det är otroligt härligt, och läskigt ibland! Stämningen med stökiga och tysta rum, knarrande golv och gnissland dörrar, är braa!

Ljudet måste också få hög poäng! Musiken är den bästa jag hört inom pollux andra spel, och gnäggande och andra ljud låter fullkomligt naturliga!

Hållbarheten är bra! Mna tröttnar inte nes efter en vecka, men ständigt spelande!

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5